Bútor javítás, bútor restaurálás

Cégünk bútorok tervezése és gyártása mellett vállalja bútorok javítását, részleges vagy teljes felújítását, újra kárpitozását, legyen az Modern, Styll vagy Barokk bútor.

Nem szükséges megszokott, jól bevált bútorától megválnia mert a kárpit anyaga megkopott, tönkrement, varrása elszakadt, elöregedett a bútor szivacsa, esetleg eltört a rugója.
A legtöbb elöregedett vagy megsérült bútor javítható, felújítható, restaurálható egy új bútor árának a töredékért.

Egy bútor felújításakor választhatunk más anyagú, más minőségű, más színű vagy mintázatú kárpitot, így olyan mint ha új bútorunk lenne, de a már megszokott kényelemmel, formával.

Elöregedett, elszakadt, eltört bútorait szeretné megjavíttatni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot bátran elérhetőségeinken!
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!


Mentse meg kedvenc szövet bútorait!

Eljárt az idő a kedvenc kanapéja felett? Kezd foszladozni a szövet az örökölt családi bútordarabokon? Hiába nézelődik, nem talál olyat, mint a régi? Nincs szíve megválni a szeretett bútordarabtól? Ebben az esetben a megoldás a problémájára: a régi szövet bútorok javítása, restaurálása.

Szövet bútorok javítása esetén a leggyakoribb kérés magának a szövetnek az áthúzása. Gyakori hiba még esetleg a látható fa részek csiszolása, és újrafestése. Ezekkel a felújításokkal újra teljes értékű bútordaraként kapja vissza kedvenc kanapéját, fotelét vagy heverőjét. Ráadásul Ön dönti el milyen típusú, stílusú és színű kárpitot választ régi-új szövet bútorára, így gyakorlatilag a régi kedvencét kapja meg új köntösben.

Ha régóta gondolkodik szövet bútorainak felújításán, keressen fel minket, és legyen szó antik, vagy modern bútordarab felfrissítéséről, mi mindenfajta újrakárpitozást és felújítást vállalunk! Nagy tapasztalattal a hátunk mögött várjuk leendő ügyfeleinket akkor is, ha egyedi bútort szeretne megbízható, dekoratív kivitelben!

A következő képeken egy barokk fotel felújításának folyamatát tekinthetik meg.Két fotel összeépítése egy kanapénak.


Kosár

webáruház kosár

A kosara jelenleg üres!


Színválaszték

Fadíszítés színei:
(karfa, lábak, díszek, díszlécek)

  • Natur bükk
  • Mahagóni
  • Tölgy
  • Cseresznye
  • Dió

Házhozszállítás

Akciós házhozszállítás Budapesten
belül házig!
7.000 Ft. (EMELET + SZERELÉS + KÖLTSÉG)


Szolgáltatások

MODERN, STYLL, BAROKK bútorok újra kárpitozása

Bútor javítás

Bútor tervezés

Egyedi Szövet készítés


Szantál Bútor Kft
Tel.: 0630/966-2920
E-mail: szantal-butor@freemail.hu
Cím: XXIII. Budapest Szentlőrinci út 17
Weboldal:

Hasznos oldalak:
Butor.lap.hu
Butorbolt.lap.hu
Egyedibutor.lap.hu
Bútor-WikipédiaFacebook
Google+
Twitter
Tweets by @szantalbutor
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr